9 Mayıs 2012 Çarşamba

Tesettür abiye Fiyatları

SATIN ALMAK İÇİN TIKLA
tesettür abiye
 abiye elbise
tesettür kıyafetleri
tesettür
bayan pantolon


Kapalı (tesettürlü) genç bayanlar için bir 1inden harika ve kapalı abiye modelleri, camekanlarda! ikibinoniki yaz mevsimi olur da hiç düğün meydana gelmezmi. ikibinoniki modasına yakışır seçmiş olduğumuz tesettürlü abiye giysi örnekleri ile dimensions fikir vermek dileriz. Satın almak talep ettiğiniz abiye giyecek için bu numuneler belirlemenizde ümit ederiz size yaver olacaktır. ikibinoniki moda tonları ile hazırlık yapan tesettürlü kızlara müteveccih abiye giysi numuneleri. Bizim tercih ettiğimiz kapalı (tesettürlü) abiye numuneleri, siyah kırmızı, siyah sarı, mavi, kahverengi, taşlı, çiçek işlemeli ve çiçek motifli abiye giysi modelleri ikibinoniki modasına tamda yakışır current kapanmaya (tesettüre) uygun renkte ve modellerde. Nikah, kına gecesi, düğün ve özel çağırmalarda rahatlıkla değerlendirebilecek tarzda ve modellerde kapalı abiye giysi örnekleri. Ayrıca kapalı (tesettürlü) genç kızlar bu abiye numuneler ile mezuniyet gecesine katılabilirler. Her yaş tesettürlü genç hanımların öncelik verebileceği şekilde ve modelde kapalı abiye kıyafetler, ümit ederiz bu modeller satın elde etmek istediğiniz veya yaptırmak istediğiniz abiye giyecek modeli için measurement öğüt verecektir. İşte 1 birinden zarif ve harika kapalı bayanlar için kapalı (tesettürlü) abiye kıyafet örnekleri.

Tesettür abiye Satış

SATIN ALMAK İÇİN TIKLA
tesettür abiye
 abiye elbise
tesettür kıyafetleri
tesettür
bayan pantolon


Tesettürlü genç kızlar için 1 1inden hoş ve kapalı abiye örnekleri, vitrinlerde! 2012 yaz olur da hiç düğün olmaz mı. ikibinoniki modasına yaraşır beğenmiş olduğunuz kapalı (tesettürlü) abiye giyecek numuneleri ile dimensions fikir vermek arzu ederiz. Satın elde etmek istediğiniz abiye kıyafet için bu örnekler belirlemenizde umarız measurement yardımcı olacaktır. ikibinoniki moda renkleri ile hazırlık yapan tesettürlü bayanlara yönelik abiye elbise numuneleri. Bizim seçtiğimiz tesettürlü abiye numuneleri, siyah kırmızı, siyah sarı, mavi, kahverengi, taşlı, çiçek motifli ve çiçek işlemeli abiye giysi modelleri ikibinoniki modasına tamda yaraşır fashionable tesettüre yakışır ronkta ve modellerde. Nikah, kına gecesi, düğün ve özel davetlerde rahatlıkla kullanabilecek tarzda ve modellerde kapalı abiye giysi modelleri. Ayrıca kapalı (tesettürlü) genç kızlar bu abiye modeller ile mezun olma gecesine katılabilirler. Her ergin tesettürlü genç kadınların tercih edebileceği şekilde ve modelde kapalı abiye giysiler, tahmin ederiz bu modeller satın edinmek istediğiniz veya sağlamak istediğiniz abiye elbise modeli için measurement öğüt verecektir. İşte bir birinden şık ve hoş kapalı hanımlar için kapalı (tesettürlü) abiye giysi örnekleri.

Tesettür abiye Online satış

SATIN ALMAK İÇİN TIKLA
tesettür abiye
 abiye elbise
tesettür kıyafetleri
tesettür
bayan pantolon


Kapalı (tesettürlü) genç bayanlar için 1 birinden harika ve kapalı abiye numuneleri, vitrinlerde! ikibinoniki yaz ayı olurda hiç nikah gerçekleşmezmi. ikibinoniki modasına uygun tercih etmiş olduğunuz kapalı (tesettürlü) abiye kıyafet örnekleri ile dimensions nasihat vermek arzu ederiz. Satın elde etmek istediğiniz abiye giysi için bu örnekler karar vermenizde tahmin ederiz dimensions yardımcı olacaktır. ikibinoniki moda renkleri ile hazırlanan tesettürlü bayanlara müteveccih abiye giyecek numuneleri. Bizim tercih ettiğimiz tesettürlü abiye numuneleri, siyah kırmızı, siyah sarı, mavi, kahverengi, taşlı, çiçek işlemeli ve çiçek desenli abiye giyecek modelleri 2012 modasına tamda yaraşır contemporary kapanmaya (tesettüre) uygun renkte ve modellerde. Nikah, kına gecesi, düğün ve özel çağırmalarda rahatlıkla kullanabilecek tarzda ve modellerde kapalı abiye elbise numuneleri. Ayrı olarak kapalı (tesettürlü) genç kızlar bu abiye modeller ile diplomalandırma gecesine iştirak edilebilir. Her reşit kapalı (tesettürlü) genç kızların yeğleyebileceği şekilde ve modelde kapalı abiye elbiseler, umarız bu modeller satın edinmek talep ettiğiniz veya elde etmek istediğiniz abiye kıyafet modeli için size öğüt verecektir. İşte 1 1inden zarif ve güzel kapalı kadınlar için tesettürlü abiye kıyafet modelleri.

8 Mayıs 2012 Salı

Sütyen Ölçüleri

Sütyen Nedir?
 

 
etek modelleri

 
sütyen
 
bayan parfüm
 
kadın parfüm
 
indirimli kıyafetler
 
Göğüsleri dik tutup tombul belli olması için yararlanılan, atlas, dantel vebenzeri. kumaşlardan oluşturulan bayan iç çamaşırına Sütyen denir.
 
 
 
Sutyen, bayanlar tarafından göğüsleri kapamak, desteklemek ve düz tutmakta faydalanılan giysi. Genellikle iç çamaşırı sayılmakla beraber özellikle takanın vücut çizgilerini tayin etmesi sebebiyle ana 1 giyecek olaraktan da nitelendirilmektedir. ondokuz. yy bitimi ve yirmi. yy başlangıcında ilerletilerek korsenin yerini almıştır. Dünyanın çabucak her alanında üst vücut kısmı için en fazla yararlanılan iç elbisedir. sütyen gündelik aktiviteler sırasında göğüsleri biçimlendirmek ve desteklemek için kullanılır spor Sütyeni gibi husisi Sütyenler alıştırma esnasında çoksa destek saplamak maksatı ile dizaynedilmiştir. Bazı tüketiciler sütyen takmanın göğüsleri gelecek yaşamda sarkmadan koruyacağına inanmaktadır.
 
Sütyen Tarihi Tarihçesi icadı
 
Kızlar önceki devirlerden beri göğüsleri gizlemek, desteklemek ve kaldırmak için çeşitli elbiseler sarf etmişlerdir. MÖ. 7. yy'la ait kimi Minos resimlerinde kimi bayan sporcuların modern sütyen emsali kıyafetler giydiği izlenilmektedir. 16.yy ardında varlıklı kadınların iç giyiminde en yaygın giysi göğüsleri yukarı yükselten Korse olmuştur. ondokuz . yüzyıl. sonlarında modacılar korseyi parçalara bölerek daha fazla faydalı 1 vaziyete getirmeye çalışmışlardır: alt beden için daraltıcı kuşak stili korseler ve üst beden için göğüsleri omuza asan aygıtlar. bindokuzyüzotuz 'lara değin en çok kullanılan yapıma geçmemesine rağmen modern sütyeni daha çok fazla andıran giysiler 20.yy başlangıçlarında açığa çıkmıştır. Bu devir daha sonrasında Sutyen korsenin vaziyetini elde etmiş ve üretim ve satışı ile milyon dolarlık bir işletmecilik durumuna ulaşmıştır. zaman içinde sütyen kullanışlılık gibi bir moda unsuru haline de ulaşmıştır.
 
Sütyen
 
Göğüsleri biçime sokmak ve güzel taşıyabilmek için ilkönce fazl güzel 1 Sütyene gereksinim vardır. Dantelli yada incecik askılı olanlar sahiden fazl güzel ve cazip; amma onları özel durumlara saklı tutmakta fayda var. Sütyen tercih ederken gereksinimlerinizi ve sıhhatinizi hesaba katın. Egzersiz yapıyorsanız, titreşim ve zıplamalarda göğüslerinizin sallanmasını engel olacak müdafaa ve gergin bir sütyen kullanmalısınız. Günlük olaraktan ise, fazla gergin ve kadın göğüslerini baskı aşağısına alan sütyenler kullanmayın. İdeal olan, göğüslerinize eksiksiz geçen, pamuklu dokumadan yapılmış sütyenlerdir; pamuklu kumaşlar cildin soluk almasına muavin olur.
 
Sütyen ölçünüz 2 değerden meydana gelir. Beden ve cup (bone) ölçütü. Beden ölçüsü vücut büyüklüğü ile alakalıyken cup ölçütü göğüs boyutuyla alakalıdır. Genelde göğüs boyutu ile beden simetrik var olduğundan, her model için ayrı cuplar imal edilmez.
 
Sutyen ölçüleri - Sütyen Numaraları
 
Göğüs etrafınızın ölçüsünü edinmek için mezurayı göğüslerinizin alt tarafından göğüs kafesine daire şeklinde sarın. Mezuranın memelerin aşağısından ve sırtınızda yassı, düz bir hat meydana getirecek şekilde geçmesine ihtimam gösterin.
 
Örneğin çevre ölçütünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri beş cm’lik birimler tarzında arttığından ana üniteyi aşan değerlerde bir üst beden alınmalıdır.
 
Göğüs Altı çevresi
 
sütyen bedeni
 
yetmiş cm. ve altı
 
70
 
yetmişbir - 75 santimetre.arası
 
yetmişbeş
 
76 - 80 santimetre. arası
 
seksen
 
81 - 85 santimetre.arası
 
seksenbeş
 
86 - doksan cm arası
 
doksan
 
doksanbir - doksanbeş cm.arası
 
95
 
96 - yüz cm. arası
 
yüz
 
Sütyen cup (bone) ölçüsünü sağlamak.
 
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, lakin bu kez memelerinizin tarafından (üstünden) geçecek biçimde kuşatın. Oluşacak olan değer, birinci mertebede sağlanılan göğüs altı etrafı değerinden daha fazla aşırı bir uzunluk olacaktır. Bu fark cup ölçüsünü sağlar.
 
Ayrım
 
Cup ölçüsü
 
altı.beş cm’den azsa
 
A
 
altı.beş- onüç cm. arası
 
B
 
14 - ondokuz .beş santimetre. arası
 
C
 
19 .beş- 26 cm. arası
 
D
 
yirmialtı cm’den iriyse
 
DD
 
örnek vermek gerekirse meme altı muhitinizin 73 santimetre, göğüs yüzeyi etrafınızın 86 santimetre olduğunu farz edelim. İki ölçü arasındaki ayrım 11 cm bulunduğundan cup ölçütünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75 B’dir. Eğer Sütyende cup açıkca belirtilmemiş ise B olarak muhakeme edilebilir. Zaten hanımların fazla en büyük 1 çoğunluğu B cup ölçütünü giymektedir.
 
Bütün sütyenler cup gövdeli yapılmaz demiştik. B standard cup ölçüsü olaraktan kabul edilir ve sütyenler genellikle B cup olarak imal edilir, eğer sütyende cup belirlenmemiş ise B olaraktan farz edilebilir. Zaten hanımların fazl en büyük bir ekseriyeti B cup ölçütünü takmaktadır.
 
İç giyimlerinin alt bölümleri yani don (kilot) ya da stringler ve entire body tarzında tek parça olanları klasik vücut (beden) ölçütleri ile sınıflanırlar. Yani S ( tiny ), M ( medium ), L ( substantial ) ya da 36, otuzsekiz, 40, 42 gibi.
 
Sayısal gövde (beden)
 
Harfsel beden
 
34, 36
 
S
 
otuzsekiz, 40
 
M
 
kırkiki, kırkdört
 
L
 

Sütyen Markaları

Sütyen Nedir?
 

 
etek modelleri

 
sütyen
 
bayan parfüm
 
kadın parfüm
 
indirimli kıyafetler
 
Kadın göğüslerini sert (dik) tutup şişkin göstermek için faydalanılan, saten, dantel vb. kumaşlardan oluşturulan kız iç çamaşırına Sütyen denmektedir.
 
 
 
Sutyen, kadınlar tarafından göğüsleri saklamak, desteklemek ve kaldırmakta yararlanılan elbise. Genellikle iç çamaşırı farz etmekle beraber bilhassa takanın vücut hatlarını belirlemesi sebebiyle ana bir giyecek olaraktan da vasıflandırılmaktadır. ondokuz. yüzyıl bitimi ve yirmi. yüzyıl başlangıcında ilerletilerek korsenin yerini almıştır. Yerkürenin derhal her alanında üst vücut parçası için en yaygın kullanılan iç çamaşırıdır. sütyen gündelik aktiviteler esnasında göğüsleri şekillendirmek ve tutturmak için sarf edilir spor Sütyeni gibi has Sütyenler alıştırma esnasında fazladan destek saplamak maksatı ile dizaynedilmiştir. Birtakım kullananlar sütyen kullanmanın göğüsleri ileriki yaşamda sarkmadan muhafaza edeceğine inanmaktadır.
 
Sütyen Tarihi Geçmişi icadı
 
Hanımlar eski vakitlerden beri göğüsleri gizlemek, desteklemek ve dikdurdurmak için türlü elbiseler kullanmışlardır. Milattan önce. 7. yüzyıla ait bazı Minos imageslerinde bir takım kız atletlerin modern sütyen eşi kıyafetler kullandığı izlenilmektedir. onaltı.yy ardında variyetli bayanların iç giyiminde en yaygın kıyafet göğüsleri üste yükselten Korse olmuştur. ondokuz . yüzyıl. bitiminde tasarımcılar korseyi parçalara ayırarak daha fazla faydalı bir hale sağlamaya uğraşmışlardır: aşağı beden için sıkıcı kuşak tarzı korseler ve üst vücut için göğüsleri omuza asılmasına yardımcı olan aygıtlar. bindokuzyüzotuz 'lara değin genel yapıma geçmemesine karşın modern sütyeni daha aşırı andıran giyecekler 20.yy başlarında ortaya çıkmıştır. Bu devir daha sonrasında Sutyen korsenin durumunu edinmiş ve yapım ve satımı ile milyon $'lık bir işletmecilik durumuna ulaşmıştır. zaman içerisinde sütyen fonksiyonellik gibi bir moda unsuru durumuna de gelmiştir.
 
Sütyen
 
Kadın göğüslerini biçime sokmak ve iyi götürebilmek için ilk olarak fazl güzel bir Sütyene lüzum vardır. Tenteneli veya incecik askılı olanlar hakikaten fazla hoş ve albenili; ama onları husisi vaziyetlere saklı tutmakta fayda var. Sütyen seçerken ihtiyaçlarınızı ve sıhhatinizi hesaba katın. Spor yapıyorsanız, titreşim ve zıplamalarda göğüslerinizin sallanmasını engel olacak himaye ve sıkı bir sütyen kullanmalısınız. Günlük olarak ise, fazl gergin ve göğüsleri baskı altına alan sütyenler takınmayın. Mükemmel olan, göğüslerinize eksiksiz geçen, pamuklu bezden imal edilmiş sütyenlerdir; pamuklu bezler cildin nefes elde etmesine muavin olur.
 
Sütyen ölçütünüz iki değerden oluşur. Gövde (beden) ve cup (bone) ölçütü. Gövde (beden) ölçütü vücut büyüklüğü ile alakalıyken cup ölçütü meme boyutuyla alakadardır. Çoğunlukla meme büyüklüğü ile beden simetrik bulunduğundan, her model için ferdi cuplar imal edilmez.
 
Sutyen ölçütleri - Sütyen Noları
 
Göğüs muhitinizin ölçütünü almak için mezurayı memelerinizin alt tarafından göğüs kafesine daire şeklinde dolayın. Mezuranın memelerin alt tarafından ve sırtınızda yatay, yassı bir hat oluşturacak biçimde olmasına ihtimam gösterin.
 
örneğin çevre ölçünüz 76 ise değerlendirmeniz gereken sütyen seksen beden olmalıdır. Sütyen bedenleri beş santimetre’lik birimler şeklinde arttığından ana üniteyi geçen değerlerde 1 üst gövde (beden) temin edilmelidir.
 
Meme Altı etrafı
 
sütyen gövdesi
 
yetmiş santimetre. ve altı
 
70
 
yetmişbir - 75 santimetre.arası
 
75
 
76 - 80 santimetre. arası
 
80
 
seksenbir - 85 cm.arası
 
seksenbeş
 
86 - doksan santimetre arası
 
90
 
doksanbir - 95 santimetre.arası
 
doksanbeş
 
96 - yüz santimetre. arası
 
100
 
Sütyen cup (bone) ölçüsünü sağlamak.
 
Mezuranızı gene sırttan ön tarafa doğru, fakat bu kez memelerinizin ucundan (yukarısından) geçecek şekilde çevreleyin. Oluşacak olan değer, birinci evrede sağlanılan meme altı çevresi değerinden daha aşırı bir uzunluk olacaktır. Bu ayrım cup ölçütünü sağlar.
 
Ayrım
 
Cup ölçüsü
 
altı.5 cm’den küçükse
 
A
 
6.beş- 13 santimetre. arası
 
B
 
ondört - ondokuz .5 santimetre. arası
 
C
 
ondokuz .beş- yirmialtı cm. arası
 
D
 
26 santimetre’den genişse
 
DD
 
örneğin meme altı çevrenizin yetmişüç santimetre, meme yüzeyi muhitinizin seksenaltı santimetre olduğunu varsayalım. iki ölçü aralarındaki ayrım 11 santimetre var olduğundan cup ölçütünüz B bulunmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçütünüz yetmişbeş B’dir. Şayet Sütyende cup açıkca belirtilmemiş ise B olarak muhakeme edilebilir. Esasen bayanların çok büyük bir ekseriyeti B cup ölçüsünü giymektedir.
 
Bütün sütyenler cup bedenli yapılmaz demiştik. B usual cup ölçütü olaraktan kabullenilir ve sütyenler çoğunlukla B cup olarak imal edilir, eğer sütyende cup belirlenmemiş ise B olarak farz edilebilir. Zaten hanımların fazla en büyük 1 çoğunluğu B cup ölçüsünü takmaktadır.
 
İç giyimlerinin alt bölümleri yani don (kilot) ya da stringler ve body şeklinde tek parça olanları normal vücut (beden) ölçütleri ile bölümlenirler. Yani S ( modest ), M ( channel ), L ( huge ) ya da 36, 38, 40, 42 gibi.
 
Numerik gövde (beden)
 
Harfsel vücut (beden)
 
34, 36
 
S
 
otuzsekiz, kırk
 
M
 
kırkiki, kırkdört
 
L
 

Sütyen Tarihçesi

Sütyen Ne Demektir?
 

 
etek modelleri

 
sütyen
 
bayan parfüm
 
kadın parfüm
 
indirimli kıyafetler
 
Kadın göğüslerini dik tutmasını sağlayıp dolgun ibraz etmek için menfaatlenilen, atlas, dantel vebenzeri. kumaşlardan oluşturulan kadın iç çamaşırına Sütyen denmektedir.
 
 
 
Sutyen, hanımlar tarafından kadın göğüslerini gizlemek, tutturmak ve kaldırmakta yararlanılan elbise. Genelde iç çamaşırı varsaymakla beraber bilhassa giyenin vücut çizgilerini belirlemesi nedeniyle temel bir giysi olarak da tanımlandırılmaktadır. 19. yüzyıl sınırı ve yirmi. yüzyıl başında inkişaf ettirilerek korsenin görevini almıştır. Dünyanın hemen her yerinde üst vücut kısmı için en yaygın menfaatlenilen iç giysidir. sütyen gündelik organizasyonlar sırasında göğüsleri biçimlendirmek ve tutturmak için takılır spor Sütyeni gibi özel Sütyenler alıştırma anında çoksa destek saplamak amacı ile tasarlanmıştır. Bir takım kullananlar sütyen kullanmanın göğüsleri sonraki hayatta sarkmadan muhafaza edeceğine inanmaktadır.
 
Sütyen Tarihi Tarihçesi icadı
 
Kadınlar önceki zamanlardan beri göğüsleri kapamak, tutturmak ve kaldırmak için türlü elbiseler kullanmışlardır. Milattan önce. 7. yüzyıla ilişkin birtakım Minos görüntülerinde bazı kadın sporcuların modern sütyen benzeri kıyafetler kullandığı izlenilmektedir. 16.yy daha sonrasında paralı bayanların iç giyiminde en yaygın kıyafet göğüsleri üst kısma yükselten Korse olmuştur. ondokuz . yüzyıl. sonlarında tasarımcılar korseyi parçalara ayırarak daha çok işe yarar bir hale getirmeye çaba sarfetmişlerdir: alt beden için daraltıcı kuşak tarzı korseler ve üst vücut için göğüsleri omuza asan aygıtlar. 1930 'lara değin genel üretime girmemesine rağmen modern sütyeni daha fazla andıran elbiseler yirmi.yy başlarında meydana çıkmıştır. Bu devir sonrasında Sutyen korsenin durumunu elde etmiş ve yapım ve satımı ile milyon dolarlık bir sanayi haline ulaşmıştır. zaman içinde sütyen işlevsellik kadar bir moda faktörü haline de gelmiştir.
 
Sütyen
 
Göğüsleri biçime sokmak ve iyi götürebilmek için ilkönce çok iyi bir Sütyene ihtiyaç bulunmaktadır. Dantelli yada incecik askılı olanlar gerçekten fazla güzel ve çekici; lakin onları has vaziyetlere saklı tutmakta yarar var. Sütyen tercih ederken gereksinimlerinizi ve sıhhatinizi dikkate alın. Alıştırma yapıyorsanız, titreşim ve sıçramalarda göğüslerinizin salınmasını önleyecek müdafaa ve gergin 1 sütyen takmalısınız. Gündelik olaraktan ise, çok dar ve kadın göğüslerini baskı altına alan sütyenler takmayın. İdeal olan, göğüslerinize tam yerleşen, pamuklu dokumadan imal edilmiş sütyenlerdir; pamuklu bezler derinin soluk elde etmesine muavin olur.
 
Sütyen ölçünüz 2 değerden meydana gelir. Gövde (beden) ve cup (bone) ölçütü. Vücut (beden) ölçütü vücut büyüklüğü ile alakadarken cup ölçütü göğüs boyutuyla alakadardır. Genelde göğüs boyutu ile gövde (beden) simetrik var olduğundan, her model için ayrı cuplar imal edilmez.
 
Sutyen ölçüleri - Sütyen Numaraları
 
Meme çevrenizin ölçütünü elde etmek için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine daire şeklinde sarın. Mezuranın göğüslerin aşağısından ve sırtınızda yassı, yatay 1 hat meydana getirecek biçimde olmasına özen gösterin.
 
Örneğin çevre ölçütünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen seksen gövde (beden) olmalıdır. Sütyen bedenleri beş santimetre’lik üniteler şeklinde çoğaldığından ana üniteyi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.
 
Göğüs Altı etrafı
 
sütyen gövdesi
 
70 santimetre. ve altı
 
yetmiş
 
yetmişbir - yetmişbeş santimetre.arası
 
75
 
76 - seksen cm. arası
 
80
 
81 - seksenbeş cm.arası
 
seksenbeş
 
86 - 90 santimetre arası
 
doksan
 
doksanbir - doksanbeş cm.arası
 
doksanbeş
 
96 - 100 santimetre. arası
 
yüz
 
Sütyen cup (bone) ölçütünü sağlamak.
 
Mezuranızı tekrar sırttan öne doğru, lakin bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek şekilde kuşatın. Ortaya çıkacak olan değer, birinci basamakta elde edilen göğüs altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu fark cup ölçütünü sağlar.
 
Fark
 
Cup ölçüsü
 
6.5 cm’den azsa
 
A
 
6.5- onüç santimetre. arası
 
B
 
14 - 19 .5 santimetre. arası
 
C
 
19 .beş- 26 cm. arası
 
D
 
yirmialtı cm’den büyükse
 
DD
 
örneğin meme altı çevrenizin yetmişüç cm, meme üstü çevrenizin seksenaltı santimetre olduğunu farz edelim. iki ölçü aralarındaki fark 11 santimetre olduğundan cup ölçütünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75 B’dir. Eğer Sütyende cup belirlenmemiş ise B olarak farz edilebilir. Doğrusu kadınların çok en büyük bir ekseriyeti B cup ölçütünü giymektedir.
 
Tüm sütyenler cup bedenli üretilmez demiştik. B regular cup ölçüsü olarak kabul edilir ve sütyenler genellikle B cup olarak üretimi yapılır, eğer sütyende cup belirlenmemiş ise B olaraktan farz edilebilir. Esasen kızların çok çok büyük 1 ekseriyeti B cup ölçüsünü takmaktadır.
 
İç çamaşırlarının aşağı bölümleri yani külot ya da stringler ve entire body şeklinde tek lime olanları normal gövde (beden) ölçütleri ile bölümlenirler. Yani S ( modest ), M ( method ), L ( substantial ) ya da 36, 38, 40, 42 gibi.
 
Sayısal vücut (beden)
 
Harfsel gövde (beden)
 
otuzdört, 36
 
S
 
otuzsekiz, 40
 
M
 
42, kırkdört
 
L
 

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Etek Satış yerleri

Etek nasıl imal edilir

etek modelleri

sütyen
bayan parfüm
kadın parfüm
indirimli kıyafetler

Tamam son süratle dikmeye beklemeden devam ediyorum :). Sırada pudra tonu flaminglolu kumaştan yaptığım kloş etek var. sadece bir iki saat süren 1 eteklik... evvel sona ermiş halini ortaya koyalım sonra da elbette imal ettiğimi aktarayım

eteklik için çeyrek bir daire kalıbı elde ediyoruz kıyılar kumaş kenarına intikal ediyor kumaşı tek kat olarak kesiyoruz.(elbette 2 lime olacak bu tarzda) gövdemize nazaran kıyıda pay artırıyoruz örneğin otuzsekiz gövde (beden) için 23.3 cm + eteklik uzunluğu. yarı çapı 23.üç santimetre olan çeyrek 1 çemberi kenera çizip eteklik uzunluğunu ona nazaran doğruluyoruz. kıyılar ipek kumaş köşesinde olduğundan dolayı esneme maydana gelmiyor ve rahatça dikiliyor. ben eteklik tarafını burada kullanmakta olduğum ayakla yaptım. azıcık intizamsız oldu amma en güzel böyle nakledebildim

6 Mayıs 2012 Pazar

Etek Nasıl örülür

Etek Modanisa.com

etek modelleri

sütyen
bayan parfüm
kadın parfüm
indirimli kıyafetler

Tamam son süratle giysi dikmeye soluksuz devam ediyorum :). Sırada bekleyen pudra rengi flaminglolu bezden yaptığım kloş eteklik var. sadece bir iki saat süren 1 eteklik... önce sona ermiş halini ortaya koyalım sonradan da nasıl yaptığımı söyleyeyim

eteklik için çeyrek 1 halka şekili elde ediyoruz kenarlar kumaş kıyısına intikal ediyor kumaşı tek kat olarak biçiyoruz.(tabii ki 2 lime oluşacak bu tarzda) vücudumuza göre kenarda hisse ayırıyoruz misal 38 gövde (beden) için yirmiüç.3 santimetre + etek boyu. yarı çapı 23.üç santimetre olan dörtte birlik 1 halkayı kıyıya çizip eteklik boyunu ona bakarak yerleştiriyoruz. kıyılar kumaş kenarında onlması nedeniyle esneme oluşmuyor ve kolaylıkla yapılıyor. ben etek tarafını burada kullanmakta olduğum ayakla yaptım. az birşey düzensiz oldu ama en iyi böyle nakledebildim

Etek istanbul mağazası

Etek Online satış

etek modelleri

sütyen
bayan parfüm
kadın parfüm
indirimli kıyafetler

Evet son hızla dikmeye son hızla devam ediyorum :). Sırada bekleyen pudra tonu flaminglolu dokumadan diktiğim kloş etek var. sadece bir 2 saat süren 1 eteklik... önce bitmiş durumunu ortaya koyalım sonradan da elbette imal ettiğimi nakledeyim

etek için dörtte birlik bir daire şekili üretiyoruz yanlar kumaş kenarına intikal ediyor kumaşı tek kat olaraktan kesiyoruz.(tabii ki iki parça oluşacak bu şekilde) bedenimize bakarak kenarda hisse artırıyoruz mesala otuzsekiz beden için yirmiüç.3 cm + etek uzunluğu. yarı çapı yirmiüç.üç santimetre olan çeyrek bir yuvarlağı kıyıya karalayıp eteklik uzunluğunu ona göre ayarlıyoruz. yanlar atlas kumaş kenarında olması sebebiyle esneme oluşmuyor ve rahatça yapılıyor. ben eteklik tarafını kullandığım ayakla oluşturdum. biraz intizamsız oldu lakin en güzel böyle nakledebildim

Etek Modanisa.com

Etek Nasıl kısaltılır

etek modelleri

sütyen
bayan parfüm
kadın parfüm
indirimli kıyafetler

Tamam son süratle elbise dikmeye beklemeden devam ediyorum :). Sırada pudra tonu flaminglolu dokumadan yaptığım kloş etek var. yalnızca bir 2 saat süren bir etek... önce sona ermiş halini koyalım sonradan da nasıl yaptığımı anlatayım

etek için çeyrek 1 halka kalıbı yapıyoruz kenarlar kumaş kıyısına intikal ediyor kumaşı tek kat olarak biçiyoruz.(elbette iki parça olacak bu şekilde) bedenimize göre kenarda pay bırakıyoruz misal otuzsekiz vücut (beden) için yirmiüç.üç santimetre + etek uzunluğu. yarı çapı 23.üç santimetre olan 4/1 1 halkayı kıyıya karalayıp etek uzunluğunu ona nazaran doğruluyoruz. yanlar ipek kumaş köşesinde onlması nedeniyle esneme maydana gelmiyor ve rahatça imal ediliyor. ben eteklik tarafını burada kullanmakta olduğum ayakla yaptım. azıcık intizamsız oldu ama en iyi böyle söyleyebildim

İpek şal Renki ürünler

İpek şal Modası

 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

ipek şal

gecelik
yarım kapalı mayo
tam kapalı mayo
pantolon etek

malzemeler :parıltılı iplik,ufak dantel çemberleri,bir nolu tığ

Yapımı :

Üstte gözüken balıksırtı kesimi yapıyorsunuz.Talep ettiğiniz genişliğe bakarak ayarlıyabilirsiniz.

Daha sonra uçtan biraz bağa göre ayırıp 10 zincir çekip çemberimize sabitliyoruz.Daha Sonra yaprakları beş e eksiksiz olarak tamamladıktan sonra yine on dizi çekip bağlıyoruz.böyle böyle devam ediyor.Yukarıda bakınca daha iyi farkedeceksiniz.

alıntıdır....

Papatya eşarp imal edilişi ve tarifi

YARARLANILAN İP: NAKO BEBE

TIĞ:1 no

evvel orta sarıkarı yapılıyor.Ben daha fazla önce başlayıp ortalarını yapmışım .

Odak sarılarının :

7-8 dizi çekip halkamızı uyguluyoruz.ve içine onaltı adet trabzan dolduruyoruz.1 eşarp 98 papatyadan oluşuyor.Böylece 98 tane buna benzer sarı merkez hazırlamalısınız.Resimlere tıkladığınızda fotoğraflar genişliyor.Gönül rahatlığıyla örneğe sürdürebilirsiniz.

sarıları yapımını tamamladıktan daha sonra her trabzana yirmi zincir çekerek beyaz zincirlerimizi meydana getirmeliyiz.

orta yeşiller için:5 zincir çekip odak yapılır.10 zincir ile 4 tane yuva meydana getirilir.

eklemeler resimlerde görünüyor.

fazla olağan ve zevkli 1 numune.

alıntıdır....

İmal edilişini söylemeye çaba harcayayım ipim nako angora 3 no tığ

1.sıra : mukaddimede 1 zincir çekip içini dört kez doldurup badem yapıyorum daha sonra altı zincir çektim tekrar dört dolgu gerçekleştirip badem oluşturdum... 16 badem olacak şekilde en son bademi imal ettikten

iki.sıra: daha sonra ipliği uzatarak(örümcek yapımındaki gibi)bir uzun ilmek çektim onu kitledim

çektiğim altı zincirin arasından sözde ilmek çekiyormuş gibi altı uzun ilmik çıkardım boşta bıraktım yani zincirlerden altı ilmek çekip bıraktım

üç.sıra: uzatılan ilmekleri bademler orta tarafta kalacak şekilde(bademin sol kısımdaki genişletilen ilmeklerden 3 sağ tarafa olan tarafındaki genişletilen ilmeklerden 3) 3 bi taraftan 3 bi taraftan sık broş gibi kapatıyorum(( uzatılan ilmekler üçgen gibi oluyor badem alt mesafede kalıyor) araya altı dizi çekiyorum

dört.sıra: tekrar zincirlerin içinden 6 uzun ilmik çekiyorsunuz 6 ilmeği çektiğinizde alt kısımda tekrardan gene batıp ilmeği kısa çekip oraya sabitliyor zincir çekiyorsunuz zincirin içine badem yapıp zincirin öbür ucuna sabitleştiriyorsunuz sonra gene altı uzun ilmik çekiyorsunuz bu sırada böyle

5.sıra: uzatılan ilmekleri bademler ortada kalacak tarzda 3 bi kısımdan üç bitaraftan sık iğne gibi kapatıyorum araya altı zincir çekiyorum

sonrasında 4 ve 5 sıra daima yenileniyor

Çiçekli şal Modeli

Malzemeler:

üçyüzyetmiş gr krem ip

sıfır no tığ

Dokunuşu:

Motifin izahı

bir. sıra:10 zincir çekilip merkez için çember gerçekleştirilir.

2. sıra: Yuvarlağın içine on adet mil başılı dolgu gerçekleştirilir.

üç. sıra: olguların üst tarafına ve arasına 33 adet dolgu gerçekleştirilir.

dört. sıra:dört dolgu yapılır ve araya zincir çekilerek kıyıdaki dolguya batılır ve 8 tane yaprak gerçekleştirilir.

beş. sıra:Yaprakların üzerine 4 dolgu beş zincir gerçekleştirilir ve alttaki zincirin orta tarafına batılır Gene 5 zincir çekilip dört dolgu gerçekleştirilir ve bu sıradada sekiz yaprak meydana gelir.

6. sıra:5 er adet dizi çekilerek yaprakların yüzüne ve zincirlerin arasına batılarak sıra sıra tamamlanır.

yedi. sıra alt taraftaki zincirin üzerine üç dolgu üç zincir 3 dolgu yapılır 2 dizi (zincir) çekilir alt taraftaki dizinin (zincirin) ortasına batırılıp dolgu yapılır. Tekrar iki zincir çekilip 3 dolgu üç zincir 3 dolgu yapılır. Bu sıra böyle devam eder ve motif son bulur.

Bağlantı motifleri:

10 zincir çekilip üzerine sekiz adet dolgu yapılır ve bir direkten öbürüne geçerken motifler birbirine bağlanır.

Ön ve art için toplam otuz motif gerçekleştirilir (yapılır). Yaka uzun dolgularla toplanır. Etek uçlarına püskül gerçekleştirilir (yapılır).

İpek şal 2012 fiyatları

İpek şal Fiyatları

 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

ipek şal

gecelik
yarım kapalı mayo
tam kapalı mayo
pantolon etek

malzemeler :ışıltılı ip,ufak oya halkaları,1 nolu tığ

Yapılışı :

Üst tarafta gözüken balıksırtı bölümü yapıyorsunuz.İstediğiniz büyüklüğe nazaran yapabilirsiniz.

Sonra tepesinden azıcık bağa göre ayırıp on zincir çekip çemberimize sabitliyoruz.Ve yaprakları beş e tamamladıktan daha sonra tekrar 10 dizi çekip düğümlüyoruz.böyle böyle devam ediyor.Üstte bakınca daha iyi anlıyacaksınız.

alıntıdır....

Papatya eşarp yapılışı ve tasviri

YARARLANILAN İP: NAKO BEBE

TIĞ:1 no

önce orta sarıkarı yapılıyor.Ben daha çok evvel başlayıp orta taraflarını yapmışım .

Orta sarılarının :

7-8 zincir çekip çemberimizi yapıyoruz.ve içerisine onaltı adet trabzan dolduruyoruz.bir eşarp 98 papatyadan oluşuyor.Dolayısıyla 98 adet bunun gibi sarı merkez hazır etmelisiniz.Resimlere tıkladığınızda imagesler büyüyor.Rahatlıkla örneğe sürdürebilirsiniz.

sarıları yaptıktan sonra her trabzana 20 zincir çekerek beyaz zincirlerimizi oluşturmalıyız.

odak yeşiller için:beş zincir çekip merkez yapılır.10 zincir ile dört tane yuva oluşturulur.

eklemeler fotoğraflarda görülüyor.

fazl kolay ve eğlenceli bir numune.

alıntıdır....

Yapılışını anlatmaya çalışayım ipim nako angora 3 numara tığ

1.sıra : mukaddimede 1 zincir çekip içerisini 4 kez doldurup badem yapıyorum sonra 6 dizi çektim yine 4 dolgu gerçekleştirip badem oluşturdum... onaltı badem olacak şekilde en son bademi imal ettikten

iki.sıra: sonra ipi uzatarak(örümcek yapımındaki gibi)bir uzun ilmik çektim onu kitledim

çektiğim altı zincirin içinden sanki ilmek çekiyormuş gibi 6 uzun ilmik çıkardım boşta bıraktım yani zincirlerden altı ilmik çekip bıraktım

üç.sıra: uzatılan ilmikler bademler ortada duracak şekilde(bademin sol kısımdaki genişletilen ilmeklerden 3 sağ tarafa olan tarafındaki genişletilen ilmiklerden üç) üç bi taraftan 3 bi kısımdan sık iğne gibi kapatıyorum(( uzatılan ilmekler üçgen gibi oluyor badem alt mesafede kalıyor) araya altı dizi çekiyorum

4.sıra: yeniden zincirlerin arasından 6 uzun ilmek çekiyorsunuz 6 ilmeği çektiğinizde alt tarafta tekrardan gene batıp ilmeği kısa çekip oraya sabitliyor zincir çekiyorsunuz zincirin içerisine badem ifa edip zincirin öteki ucuna sabitliyorsunuz sonra tekrar altı uzun ilmek çekiyorsunuz bu sırada böyle

5.sıra: genişletilen ilmikleri bademler ortada kalacak biçimde 3 bi taraftan 3 bitaraftan sık broş gibi kapatıyorum araya 6 zincir çekiyorum

sonrasında 4 ve 5 sıra daimi yenileniyor

Çiçekli eşarp Modeli

Malzemeler:

üçyüzyetmiş gram krem iplik

0 no tığ

Dokunuşu:

Motifin izahı

1. sıra:10 dizi çekilip merkez için yuvarlak gerçekleştirilir.

iki. sıra: Yuvarlağın içerisine on tane mil başılı dolgu gerçekleştirilir.

üç. sıra: olguların üst tarafına ve arasına otuzüç adet dolgu gerçekleştirilir.

dört. sıra:dört dolgu yapılır ve araya zincir çekilerek yandaki dolguya batılır ve 8 adet yaprak gerçekleştirilir.

5. sıra:Yaprakların üstüne dört dolgu 5 zincir yapılır ve alt taraftaki zincirin orta tarafına batılır Tekrar 5 zincir çekilip dört dolgu yapılır ve bu andada 8 yaprak oluşur.

6. sıra:5 er adet zincir çekilerek yaprakların üst tarafına ve zincirlerin arasına batılarak sıra sıra bitirilir.

yedi. sıra alt taraftaki zincirin üstüne üç dolgu üç zincir 3 dolgu yapılır iki zincir çekilir alt taraftaki dizinin (zincirin) orta tarafına sokulup (batırılıp) dolgu gerçekleştirilir (yapılır). Yine 2 zincir çekilip 3 dolgu üç zincir 3 dolgu gerçekleştirilir (yapılır). Bu sıra bunun gibi devam eder ve motif biter.

Bağlantı motifleri:

10 zincir çekilip üzerine 8 tane dolgu gerçekleştirilir (yapılır) ve 1 direkten diğerine sahiden motifler birbirine bağlanır.

Ön ve arka için yekunen otuz motif gerçekleştirilir (yapılır). Boyun uzun dolgularla toplanır. Etek kısımlarına püskül yapılır.

İpek şal Bağlama Modelleri

İpek şal Armine

 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

ipek şal

gecelik
yarım kapalı mayo
tam kapalı mayo
pantolon etek

gereçler :parıltılı ip,küçük oya çemberleri,bir nolu tığ

Yapılışı :

Üst tarafta görünen balıksırtı bölümü imal ediyorsanız.Dilediğiniz büyüklüğe göre düzenleyebilirsiniz.

Sonradan tepesinden az birşey bağ için ayırıp on dizi çekip halkamıza sabitliyoruz.Daha Sonra yaprakları beş e eksiksiz olarak tamamladıktan daha sonra gene on zincir çekip bağlıyoruz.böyle böyle sürdürüyor.Üstte bakınca daha iyi anlıyacaksınız.

alıntıdır....

Papatya şal yapımı ve tasviri

YARARLANILAN İP: NAKO BEBE

TIĞ:1 no

evvel merkez sarıkarı imal ediliyor.Ben daha fazla önce harekete geçip orta kısmınlarını yapmışım .

Merkez sarılarının imal edilişi :

yedi sekiz zincir çekip çemberimizi uyguluyoruz.ve içerisine onaltı adet trabzan dolduruyoruz.1 şal doksansekiz papatyadan meydana geliyor.Böylece 98 tane böyle sarı odak hazır etmelisiniz.Resimlere tıkladığınızda resimler büyüyor.Rahatlıkla numuneye sürdürebilirsiniz.

sarıları yaptıktan daha sonra her trabzana yirmi zincir çekerek beyaz zincirlerimizi oluşturmalıyız.

odak yeşiller için:beş zincir çekip orta yapılır.ten zincir ile 4 tane yuva meydana getirilir.

eklemeler fotoğraflarda görünüyor.

fazl kolay ve eğlenceli bir numune.

alıntıdır....

Yapılışını izah etmeye çaba harcayayım ipliğim nako angora üç numara tığ

bir.sıra : mukaddimede 1 dizi çekip içerisini dört defa doldurup badem yapıyorum daha sonra 6 zincir çektim tekrar dört dolgu ifa edip badem oluşturdum... onaltı badem olacak şekilde en son bademi yapımını tamamladıktan

iki.sıra: sonra ipi uzatarak(örümcek imal edilmesindeki gibi)bir uzun ilmek çektim onuda kitledim

çektiğim altı dizinin içerisinden güya ilmik çeker gibi 6 uzun ilmek çıkardım boşta bıraktım yani zincirlerden 6 ilmik çekip bıraktım

üç.sıra: uzatılan ilmekleri bademler orta bölümde duracak biçimde(bademin sol tarafındaki genişletilen ilmiklerden üç sağ kısımdaki genişletilen ilmeklerden 3) üç bi taraftan üç bi taraftan sık broş gibi kapatıyorum(( uzatılan ilmikler üçgen gibi oluyor badem alt arada kalıyor) araya altı dizi çekiyorum

4.sıra: yeniden zincirlerin arasından altı uzun ilmik çekiyorsunuz altı ilmeği çektiğinizde alt kısımda tekrardan gene batıp ilmeği kısa çekip oraya sabitliyor zincir çekiyorsunuz zincirin içine badem gerçekleştirip zincirin öteki ucuna sabitliyorsunuz sonra tekrar 6 uzun ilmek çekiyorsunuz bu sırada böyle

5.sıra: uzatılan ilmekleri bademler ortada kalacak tarzda üç bi kısımdan üç bikısımdan sık broş gibi kapatıyorum araya 6 zincir çekiyorum

sonrasında 4 ve 5 sıra sürekli yineleniyor

Çiçekli Şal Modeli

Gereçler:

üçyüzyetmiş gr krem ip

0 no tığ

Örülüşü:

Motifin açıklaması

bir. sıra:on zincir çekilip odak için yuvarlak gerçekleştirilir.

2. sıra: Yuvarlağın içerisine on adet mil başılı dolgu yapılır.

üç. sıra: olguların üst tarafına ve arasına otuzüç tane dolgu gerçekleştirilir.

dört. sıra:dört dolgu yapılır ve araya zincir çekilerek yandaki dolguya batılır ve 8 tane yaprak yapılır.

beş. sıra:Yaprakların üzerine dört dolgu beş zincir yapılır ve alttaki zincirin orta kısmına batılır Gene 5 zincir çekilip 4 dolgu gerçekleştirilir ve bu andada 8 yaprak oluşur.

6. sıra:5 er adet zincir çekilerek yaprakların üst tarafına ve zincirlerin arasına batılarak sıra sıra tamamlanır.

7. sıra alt taraftaki zincirin üst tarafına üç dolgu üç zincir üç dolgu gerçekleştirilir 2 zincir çekilir alt taraftaki zincirin orta tarafına sokulup (batırılıp) dolgu yapılır. Yine 2 dizi (zincir) çekilip üç dolgu 3 dizi (zincir) üç dolgu gerçekleştirilir (yapılır). Bu düzen buna benzer devam eder ve motif son bulur.

Bağlantı motifleri:

10 zincir çekilip üstüne 8 tane dolgu yapılır ve 1 direkten ötekine hakikaten motifler birbirlerine düğümlenir (bağlanır).

Ön ve arka için hepi hepi 30 motif yapılır. Boğaz uzun dolgularla toplanır. Etek uçlarına püskül yapılır.

İpek şal modanisa.com

İpek şal Nasıl yapılır

 SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

ipek şal

gecelik
yarım kapalı mayo
tam kapalı mayo
pantolon etek

malzemeler :ışıltılı iplik,ufak oya çemberleri,1 nolu tığ

İmal edilişi :

Üstte görünen balıksırtı kısmı imal ediyorsanız.İstediğiniz büyüklüğe bakarak belirleyebilirsiniz.

Daha sonra tepesinden biraz bağa göre ayırıp 10 dizi çekip çemberimize sabitliyoruz.Daha Sonra yaprakları beş e eksiksiz olarak tamamladıktan daha sonra tekrar 10 dizi çekip bağlıyoruz.böyle böyle devam ediyor.Üstte bakınca daha güzel anlayacaksınız.

alıntıdır....

Papatya eşarp yapılışı ve tasviri

KULLANILAN İP: NAKO BEBE

TIĞ:bir numara

önce orta sarıkarı yapılıyor.Ben daha fazla önce başlayıp ortalarını yapmışım .

Orta sarılarının imal edilişi :

yedi sekiz dizi çekip çemberimizi yapıyoruz.ve içerisine 16 tane trabzan dolduruyoruz.bir eşarp 98 papatyadan meydana geliyor.Demek ki doksansekiz tane bunun gibi sarı odak hazırlamalısınız.Resimlere kliklediğinizde fotoğraflar büyüyor.Gönül rahatlığıyla numuneye sürdürebilirsiniz.

sarıları imal ettikten sonra her trabzana 20 zincir çekerek beyaz zincirlerimizi oluşturmalıyız.

odak yeşiller için:beş zincir çekip orta yapılır.ten zincir ile 4 tane yuva meydana getirilir.

eklemeler fotoğraflarda gözüküyor.

fazl kolay ve zevkli 1 numune.

alıntıdır....

İmal edilişini anlatmaya çaba harcayayım ipim nako angora 3 no tığ

bir.sıra : mukaddimede 1 dizi çekip içini 4 kere doldurup badem yapıyorum daha sonra altı zincir çektim yeniden dört dolgu gerçekleştirip badem oluşturdum... onaltı badem olacak tarzda en son bademi yaptıktan

iki.sıra: daha sonra ipi uzatarak(örümcek imal edilmesindeki gibi)bir uzun ilmik çektim onuda kitledim

çektiğim altı zincirin arasından güya ilmik çeker gibi altı uzun ilmek çıkardım boşta bıraktım yani zincirlerden 6 ilmek çekip bıraktım

3.sıra: genişletilen ilmikler bademler orta kısımda kalacak biçimde(bademin sol kısmındaki uzatılan ilmiklerden üç sağ tarafa olan kısmındaki uzatılan ilmeklerden 3) üç bi kısımdan üç bi taraftan sık broş gibi kapatıyorum(( uzatılan ilmekler üçgen gibi oluyor badem alt mesafede kalıyor) araya 6 dizi çekiyorum

dört.sıra: yeniden zincirlerin içinden altı uzun ilmek çekiyorsunuz 6 ilmeği çektiğinizde alt kısımda bir daha gene batıp ilmeği kısa çekip oraya sabitliyor zincir çekiyorsunuz zincirin içerisine badem yapıp zincirin başka ucuna sabitliyorsunuz sonra gene 6 uzun ilmik çekiyorsunuz bu sırada böyle

5.sıra: uzatılan ilmekleri bademler ortada kalacak biçimde 3 bi taraftan 3 bitaraftan sık iğne gibi kapıyorum araya altı zincir çekiyorum

sonrasında 4 ve beş sıra daimi yineleniyor

Çiçekli eşarp Modeli

Gereçler:

üçyüzyetmiş gr krem ip

sıfır numara tığ

Dokunuşu:

Motifin izahı

bir. sıra:on dizi çekilip odak için yuvarlak gerçekleştirilir.

iki. sıra: Yuvarlağın içine on tane mil başılı dolgu yapılır.

üç. sıra: olguların üstüne ve arasına otuzüç adet dolgu yapılır.

4. sıra:dört dolgu gerçekleştirilir ve araya zincir çekilerek kenardaki dolguya batılır ve 8 adet yaprak gerçekleştirilir.

5. sıra:Yaprakların üstüne dört dolgu 5 zincir gerçekleştirilir ve alt taraftaki zincirin orta tarafına batılır Yine beş zincir çekilip dört dolgu gerçekleştirilir ve bu andada sekiz yaprak meydana gelir.

6. sıra:5 er adet dizi çekilerek yaprakların üstüne ve zincirlerin arasına batılarak sıra sıra tamamlanır.

7. sıra alttaki zincirin üstüne 3 dolgu 3 zincir üç dolgu yapılır 2 dizi (zincir) çekilir alttaki zincirin ortasına sokulup (batırılıp) dolgu gerçekleştirilir (yapılır). Gene iki dizi (zincir) çekilip 3 dolgu üç zincir 3 dolgu yapılır. Bu düzen bunun gibi sürer ve motif son bulur.

Bağlantı motifleri:

on dizi (zincir) çekilip üstüne 8 adet dolgu gerçekleştirilir (yapılır) ve bir direkten ötekine sahiden motifler birbirlerine bağlanır.

Ön ve art için toplam otuz motif yapılır. Yaka uzun dolgularla toplanır. Etek uçlarına püskül gerçekleştirilir (yapılır).

5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Fiyatları

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ŞAL NE DEMEKTİR ? HANGİ İŞE FAYDA ?
 
Tesettür örtünmek, saklanmak demektir. Atkı, bu maksata hizmet eden öncelikli 1 üründür. Ancak hoşluğu gizlemek muhtemel değildir, kesinlikle 1 belirtisi vardır… Başörtüsü bağlanış biçimi, hanımefendinin hoşluğunun bir izi, 1 görüntüsüdür…
 

 
Atkı MODELLERİ UYGULAMALARI
 
şıklığımızı ve alma istediğimizi arttıracak bu numunelerini intikal edin hep birlikte teferruatlı bir tarzda tetkik edelim:
 
Atkı Bağlama numuneleri one
 
Başörtüsü Bağlama Örnekleri a couple of
 
Eşarp Bağlama Örnekleri three or more
 
Atkı Bağlama numuneleri four
 
Şal Bağlama modelleri 5
 
atkı bağlama numunelerini 6
 
başörtüsü bağlama numunelerini 7
 
atkı bağlama örneklerini 8
 
eşarp bağlama örneklerini 9
 
başörtüsü bağlama modelleri 10
 
Rüzgarlı havalarda başörtüsü açılmasın, sıkıntılı konumda kalmayım istiyorsanız  en fazl öncelik vereceğiniz mannequin olacaktır. Aynı zamanda giysinizin göz alıcılığı yaka kesiminde bulunuyor ise sıradan bir takılış ile zarifliğinizi yok edebilir hemde olağan bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Ama bu bağlanış biçimiyle zarifliğinizi arttırarak asil 1 görünüme de sahip olabilirsiniz. Şıklar halinde söyleyeceğim bu model ile, "hem rahatlık hem şıklık aynı anda olmaz" diye söyleyenlere inat, konforun ışıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Atkınızın bir tarafından içeri doğru hafiften bükün ve büktüğünüz kesim iç kesimde kalacak şekilde kafanıza örtün.Ve çene altından 1 iğne desteği ile sabitleyin.
 
* derhal eşarbınızın 1 ucu sağ omzunuzdan alta doğru,öteki tarafı sol omzundan aşağı doğru,üçüncü yani arka ucu sırtınızda 1 3gen meydana getirmiş tarzda duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan uç kısmını sol tarafa doğru alın.Sol tarafı ise sağ taraftan arkaya 1 çember şeklinde dolayarak başlangıç vaziyetine intikal edin. Şimdide, sırta ait olan uç ön tarafta kalırken,soldan getirdiğiniz uç boğazınızın sol tarafında art ucun üstüne gelecek tarzda elinizde bekletin.
 
*Öbür eliniz ile başörtünün sağ tarafa olan ucunu sol elinizle tuttuğunuz uçla sağlam ve güzel görüntülü 1 imlek atın. Kolunuzda 1 de güzel çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne aldığınız ucu ise kıyafetinize uygun biçimde düzenleyin.diler kıyafet içine alın,arzu ederseniz dışarda serbest vaziyette koyun yahut yarısı dışarda yarısı iç tarafta kalacak şekilde iğneleyin..
 
Başörtünüz rengi ve şekli ile 1 tamamlık içerisinde ise ve düzenli bir çeşitle bu tamamlık dağılacak ise, mümkün oldukça serbest bağlama türlerini kullanmalısınız. Fotoğraftaki çeşidimiz ile çene altından tutturduğunuz atkınızı, boğaz kıvrımınızı meydana çıkaracak tarzda iğneyle sabitlemeniz kafidir. Üstelik böyle 1 model, sıcak yaz günlerinde rüzgar sirkülasyonu elde ederek sizi ferah tutacaktır. Rüzgarlı havalarda kullanmak sıkıntı meydana getirebilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Şal  KULLANIMI
 
Dikdörtgen başörtülerinin kullanımı ve yapımı kare şallara bakarak çok daha çok basit. Fakat her surat tarzında hoş durmayabilir.
 
*Dikdörtgen eşarp iki ucu birleşebilecek şekilde merkez noktası belirlenir. Bu biçimde kapatılıp çene altından iğne desteğiyle tutturulur. Ön kısımda bulunan iki taraf denk düzeyde ise önden bir fiyonk yapılarak ceket  içlerinde; üste oturan, sade veya yaka dekoltesi var olan bluzlarla kullanılabilir. Böylelikle darlığı ve dekolteyi saklamak,sadeliğe şıklık eklemiş olursunuz. Broş yerine 1 broş kullanarak fazla daha görkemli 1 görünüm elde edebilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA Eşarp KULLANIM YERLERİ
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN BAYANLAR DA EŞARPLARI EŞARP ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Bütün bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş 1 başörtüsü sahibi olmak. Eşarp denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz adı verilmektedir. EŞARP BİR TARZDIR, Atkı Sizleri SİZ YAPAN KİMLİĞİNİZDİR.