5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Fiyatları

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ŞAL NE DEMEKTİR ? HANGİ İŞE FAYDA ?
 
Tesettür örtünmek, saklanmak demektir. Atkı, bu maksata hizmet eden öncelikli 1 üründür. Ancak hoşluğu gizlemek muhtemel değildir, kesinlikle 1 belirtisi vardır… Başörtüsü bağlanış biçimi, hanımefendinin hoşluğunun bir izi, 1 görüntüsüdür…
 

 
Atkı MODELLERİ UYGULAMALARI
 
şıklığımızı ve alma istediğimizi arttıracak bu numunelerini intikal edin hep birlikte teferruatlı bir tarzda tetkik edelim:
 
Atkı Bağlama numuneleri one
 
Başörtüsü Bağlama Örnekleri a couple of
 
Eşarp Bağlama Örnekleri three or more
 
Atkı Bağlama numuneleri four
 
Şal Bağlama modelleri 5
 
atkı bağlama numunelerini 6
 
başörtüsü bağlama numunelerini 7
 
atkı bağlama örneklerini 8
 
eşarp bağlama örneklerini 9
 
başörtüsü bağlama modelleri 10
 
Rüzgarlı havalarda başörtüsü açılmasın, sıkıntılı konumda kalmayım istiyorsanız  en fazl öncelik vereceğiniz mannequin olacaktır. Aynı zamanda giysinizin göz alıcılığı yaka kesiminde bulunuyor ise sıradan bir takılış ile zarifliğinizi yok edebilir hemde olağan bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Ama bu bağlanış biçimiyle zarifliğinizi arttırarak asil 1 görünüme de sahip olabilirsiniz. Şıklar halinde söyleyeceğim bu model ile, "hem rahatlık hem şıklık aynı anda olmaz" diye söyleyenlere inat, konforun ışıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Atkınızın bir tarafından içeri doğru hafiften bükün ve büktüğünüz kesim iç kesimde kalacak şekilde kafanıza örtün.Ve çene altından 1 iğne desteği ile sabitleyin.
 
* derhal eşarbınızın 1 ucu sağ omzunuzdan alta doğru,öteki tarafı sol omzundan aşağı doğru,üçüncü yani arka ucu sırtınızda 1 3gen meydana getirmiş tarzda duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan uç kısmını sol tarafa doğru alın.Sol tarafı ise sağ taraftan arkaya 1 çember şeklinde dolayarak başlangıç vaziyetine intikal edin. Şimdide, sırta ait olan uç ön tarafta kalırken,soldan getirdiğiniz uç boğazınızın sol tarafında art ucun üstüne gelecek tarzda elinizde bekletin.
 
*Öbür eliniz ile başörtünün sağ tarafa olan ucunu sol elinizle tuttuğunuz uçla sağlam ve güzel görüntülü 1 imlek atın. Kolunuzda 1 de güzel çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne aldığınız ucu ise kıyafetinize uygun biçimde düzenleyin.diler kıyafet içine alın,arzu ederseniz dışarda serbest vaziyette koyun yahut yarısı dışarda yarısı iç tarafta kalacak şekilde iğneleyin..
 
Başörtünüz rengi ve şekli ile 1 tamamlık içerisinde ise ve düzenli bir çeşitle bu tamamlık dağılacak ise, mümkün oldukça serbest bağlama türlerini kullanmalısınız. Fotoğraftaki çeşidimiz ile çene altından tutturduğunuz atkınızı, boğaz kıvrımınızı meydana çıkaracak tarzda iğneyle sabitlemeniz kafidir. Üstelik böyle 1 model, sıcak yaz günlerinde rüzgar sirkülasyonu elde ederek sizi ferah tutacaktır. Rüzgarlı havalarda kullanmak sıkıntı meydana getirebilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Şal  KULLANIMI
 
Dikdörtgen başörtülerinin kullanımı ve yapımı kare şallara bakarak çok daha çok basit. Fakat her surat tarzında hoş durmayabilir.
 
*Dikdörtgen eşarp iki ucu birleşebilecek şekilde merkez noktası belirlenir. Bu biçimde kapatılıp çene altından iğne desteğiyle tutturulur. Ön kısımda bulunan iki taraf denk düzeyde ise önden bir fiyonk yapılarak ceket  içlerinde; üste oturan, sade veya yaka dekoltesi var olan bluzlarla kullanılabilir. Böylelikle darlığı ve dekolteyi saklamak,sadeliğe şıklık eklemiş olursunuz. Broş yerine 1 broş kullanarak fazla daha görkemli 1 görünüm elde edebilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA Eşarp KULLANIM YERLERİ
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN BAYANLAR DA EŞARPLARI EŞARP ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Bütün bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş 1 başörtüsü sahibi olmak. Eşarp denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz adı verilmektedir. EŞARP BİR TARZDIR, Atkı Sizleri SİZ YAPAN KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder